Song Population and Pricing Problem

  1. 2 years ago

    maddmannmuzik

    3 Oct 2016 User since 2016 Aiken, S.C. + 667 RP

    For some reason, the tracks upload, but they dont upload for all 3 slots. I have it checked to do so but it doesnt. and even when i try uploading the mp3 for all 3 options i see nothing. Also I see no pricing options in my m7 player.Capture.PNG

  2. maddmannmuzik

    3 Oct 2016 User since 2016 Aiken, S.C. + 667 RP

    NVM it appears to have worked itself out. i deleted everything and reuploaded about 7 times. 7th time did the trick.

  3. mixscape

    3 Oct 2016 Power Contributor User since 2015 France + 2856 RP

    you have an option in control panel to allow the upload of tracks for every licenses

  4. Soundgine

    3 Oct 2016 Administrator User since 2014 Los Angeles + 17409 RP

    '@maddmannmuzik' Alright cool. If you find you are having the same issue let me know.

  5. Happened to me, i just need to re-upload and i was good to go!

  6. maddmannmuzik

    3 Oct 2016 User since 2016 Aiken, S.C. + 667 RP

    '@mixscape' thats the crazy thing. at first it wasnt working, but i guess it decided to work itself out.lol. good thing is now though for some reason it loads even faster. my page loads under 2 seconds.' @Soundgine' you guys rock.

  7. VPower

    3 Oct 2016 User since 2014 Los Angeles + 823 RP

    Things are snappier indeed. Perhaps Soundgine needed a data flush anyway. :)

  8. FrozenjaZzBeats

    4 Oct 2016 Power Contributor User since 2015 + 1118 RP

    Yes the good news is that, at least for now, my site displays way faster than before ?! :-D

  9. mixscape

    4 Oct 2016 Power Contributor User since 2015 France + 2856 RP

    '@maddmannmuzik'' @FrozenjaZzBeats' sounds great :-D

 

or Sign Up to reply!